Asiakastarinat

Autollecom Oy

Ruudunpaikka aloitti yhteistyön Autolle.comin kanssa tammikuussa. Autolle.comin tavoite oli päästä eroon paperilappusista ja julisteiden liimaamisesta toimipisteissä, ja digitaalinen infonäyttö tuntui sopivalta ratkaisulta. Tarjouksia tuli parisenkymmentä, ja Ruudunpaikka valikoitui toimittajaksi. Miksi, Autolle.comin perustaja Niklas Nukari?


-Ostaminen oli niin helppoa - yksi kymmenen minuutin puhelu soiteltiin ja sen jälkeen asiat käsiteltiin helposti ja nopeasti WhatsAppissa. Hinta oli myös linjassa muiden tarjoajien kanssa. Koko prosessi oli todella nopea ja helppo, eikä meidän itse tarvinnut tehdä mitään muuta kuin käydä aukaisemassa ovet asennusta varten. Häiriötäkään ei näin toimimalla syntynyt, kun asentaminen hoidettiin liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella.


Järjestelmä toimitettiin Ruudunpaikan tuttuun tapaan täysin käyttövalmiina, etähallittavana avaimet käteen-palveluna. Autolle.comille toimitettiin kolme suurempaa, 75” tuuman ammattinäyttöä ja yhdeksän 65” ammattinäyttöä Vantaalle, sekä Ouluun ja Raisioon, jotka ovat kasvavan Autolle.comin upouusia toimipisteitä.


Sujuva toimitus, asennus ja käyttökokemus


-Järjestelmä on todella helppokäyttöinen. Siitä on tykätty koska se on niin helppo - Aiemmat on aina jäänyt käyttämättä kun ovat olleet niin vaikeakäyttöisiä. Parasta näytöissä ja järjestelmässä on se, että kaikki paperiartikkelit jää pois.


Käyttämämme järjestelmä on valikoitu juurikin helppokäyttöisyyden perusteella - me haluamme, että kuka tahansa oppii käyttämään järjestelmää viidessä minuutissa. Järjestelmä on vikasietoinen ja perustuu Linux-teknologiaan.


Ketteryyttä viestintään etähallinnalla


-Meidän markkinointi näkee heti jos on joku näyttö kiinni ja tähän voidaan reagoida todella ketterästi. Viestintä on nopeaa ja me saadaan joka päivälle näyttöihin eri materiaalit henkilökunnalle nähtäväksi. Yhteistyö on sujunut niin hyvin, että kouluarvosanoina antaisin Ruudunpaikalle toiminnasta ja palvelusta täyden kympin.

Täyden kympin kokonaispalvelua siis - Eikä tämä vielä tähän jää, vaan tarjoamme myös asiakkaillemme aina käyttökoulutuksen lisäksi teknisen tuen, mikäli sellaiselle tarvetta koskaan ilmenee. Jos nopea ja ennen kaikkea vaivaton infonäyttöpalvelu sopisi sinullekin, ota yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostilla tai heitä viestiä vaikka LinkedInissä.


SAMI ALASIMI

Yrittäjä

050 5263010

sami@ruudunpaikka.com